ICTEC werkt met een Content Management Systeem (CMS). Dit houdt in dat er bij het bouwen van de website gewerkt wordt met een vaste, zelfgekozen structuur en opbouw. Onderhoud en bijhouden kan, na een korte instructie, door de klant zelf gedaan worden.

Aanbieding: kant en klare website voor € 750,- excl. btw
Een eigen website trekt veel bekijks. Of u deze nu zakelijk of privé gebruikt: met een website bereikt u de hele wereld. En wie wil dat nu niet? Voor het bedrag van € 750,- bouwt ICTEC uw eigen website! Inclusief een persoonlijke instructie om uw website zelf te beheren. Nooit meer achteraf extra kosten bij wijzigen van tekst en/of foto`s.

Dit is inclusief:
1. Aanvragen domeinnaam en registratie op naam van de klant
2. Opmaak HOME pagina plus max. 5 extra pagina’s met tekst en foto’s
Let op: geen  betaalfuncties en/of bewegende beelden
3. Plus extra 1 wijziging mogelijk achteraf
4. Uploaden en online zetten

Voorwaarden:
1. Klant levert teksten, logo’s/foto’s in JPG formaat aan
2. Klant levert vooraf schets in van de opmaakte pagina`s
3. 40% aanbetaling bij bevestigen opdracht
4. 100% betaling voor het online zetten van de website voor informatie  info@ictec.nl

Meerwerk en extra’s Natuurlijk kan ICTEC uw site uitbreiden, onderhouden en/of aanvullen. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

Onderhoud website:
Abonnement Basis* Tot maximaal 15 wijzigingen van foto of tekstdeel per jaar.   € 350,- per jaar
Abonnement Totaal** Onbeperkt wijzigen van foto, tekstdeel of complete pagina, met een maximum van 50 wijzigingen.   € 550,- per jaar
Beveiliging en updates Abonnement***  Automatisch bijhouden van nieuwe updates voor de CSM en de plug inns. Dit voorkomt hacken en uitval.   € 300,- per jaar

2.    Abonnement Totaal**
2.1 Het abonnement geldt voor een jaar en kan op elke willekeurige dag ingaan. U ontvangt van ons een nota. De dag dat het verschuldigde bedrag van € 550,- bij ICTEC is bijgeschreven, geldt als startdatum van het jaar. U ontvangt hiervan van ons een bevestiging.
2.2 Een maand voor het aflopen van het jaar, ontvangt u van ons een bericht met de vraag of u het abonnement wilt verlengen voor de duur van een nieuw jaar. Indien dit het geval is, ontvangt u een nota, waarna de procedure van 2.1. in werking treedt.
2.3 Het Abonnement Totaal geeft recht op onbeperkt wijzigen van foto- en tekstmateriaal, tot maximaal 50 wijzigingen per jaar. Een wijziging omvat het verwijderen, wisselen of verplaatsen van een foto of een tekstdeel. De wijzigingen kunnen afzonderlijk worden doorgevoerd, alsmede gebundeld of in één keer.

3.   Beveiliging en updates Abonnement***
3.1 Het abonnement geldt voor een jaar en kan op elke willekeurige dag ingaan. U ontvangt van ons een nota. De dag dat het verschuldigde bedrag van €350,- bij ICTEC is bijgeschreven, geldt als startdatum van het jaar. U ontvangt hiervan van ons een bevestiging.
3.2 Een maand voor het aflopen van het jaar, ontvangt u van ons een bericht met de vraag of u het abonnement wilt verlengen voor de duur van een nieuw jaar. Indien dit het geval is, ontvangt u een nota, waarna de procedure van 3.1. in werking treedt.
3.3 Het Beveiliging en updates Abonnement geeft recht op het bijhouden van nieuwe updates, plug inns die nodig zijn om de website optimaal te laten draaien. Wij sturen u regelmatig een overzicht van wat er op de site is gebeurd en aangepast (nieuwe plug inns, updates en eventuele hackaanvallen).